We create architecture and design natural experiences. Nature is our inspiration.

FOLLOW ME

TWITTER GPLUS FACEBOOK BEHANCE PINTEREST

CULTURAL CENTER

Home  /  Architecture  /  CULTURAL CENTER

CULTURAL CENTER

The theme of the reconstitution of the block as well as of the definition of Piazza della Loggia has solicited a typological syncretism among the building bodies of reconstruction, arranged according to the alignments of the historic streets and a central void, symbolically reuniting the public uses of the centre. Towards the square the building appears as an urban wing and, at the same time, the cornerstone of the whole reconstituted compartment, which is seized in its depth through the transparent screen of the fa├žade. Thus the front becomes the device to reveal in section the city in all its thickness, and a stage to show the internal rituals.

CLIENT:

The Clean Coffee Company

ARCHITECTS:

Vilma Cernikyte, Giuseppe Marinoni

Category:

Date: