We create architecture and design natural experiences. Nature is our inspiration.

FOLLOW ME

TWITTER GPLUS FACEBOOK BEHANCE PINTEREST

SQUARE WITH URBAN BLOCK

Home  /  Architecture  /  SQUARE WITH URBAN BLOCK

SQUARE WITH URBAN BLOCK

The morphological and landscape principles adopted configure a garden with contemporary values above the covering of the existing underground parking-lot, with the borders related to both the adjoining building and the new greenhouse containing refreshing bars and collective spaces. The relation garden-greenhouse expresses visual continuity and permeability, in order to allow people to seize the space in its totality. The new edifice of building replacement, situated on the corner of the block, is an integral part of this requalification, and, with modern languages and shapes, is related to the historic fronts aligned onto the square.

CLIENT:

Comune di Abbiategrasso

Category:

Date: